Partnereim

110922_hair&thecity_T+-nde_013_m

Tünci, a mindig mosolygós profi fodrászunk törekszik arra, hogy megtalálja a hozzád legjobban passzoló sminket az esküvőd napjára:
“A tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, a frizurának illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílushoz. Munkám sosem rutin, sosem készítek azonos frizurákat. A haj megjelenését a személyes igényekhez és az illető külső és belső tulajdonságaihoz illesztem. Legjobb tudásomat, kitüntetett figyelmemet és tanácsaimat adom a Te szépségedért a Te napodon.”
Tünci munkái itt.

virgart

Virág, művészi fotós 2006 óta dolgozik fotósként. Az évek során a családi és termékfotózásokon kívül rendezvények fotózására is voltak megbízásai. Az esküvők fotózásánál nagyon fontosnak tartja, hogy a párral előzetes, személyes találkozón megismerjék egymást, egyeztessék az elképzeléseket. A sikeres képeknél ez alapfeltétel. A Nagy napra összeáll a “forgatókönyv”, amelynek szerves része az esemény pillanatait megörökítő fotózás. A párok legtöbbje az előkészületektől egészen a hajnalig tartó lakodalomig számít rá. Az utóbbi időben kedveltté vált az un. jegyesfotózás. Ezen fotózás során alkalom nyílik egymás megismerésére, bejárhatják együtt a leendő helyszíneket. A Nagy napon általában az a tapasztalat, hogy kevés idő jut a különfotózásra, másnéven a kreatív fotózásra. “Óriási segítség, ha a jegyesfotózás során kialakult a konkrét elképzelésünk.”
Facebook-on is elérhető Virág.

225320_1894647899651_44818_n

Heni mesteri sminkesünk tanulmányait Amin B. Ildikó tanítványaként kezdte, és azóta is folyamatosan fejleszti tudását a szakmában. Véleménye szerint az esküvői smink készítése esetén szükséges a tapasztalat, és a professzionális anyaghasználat. Mindezek mellett fontos, hogy a Nagy Nap sminkje tartós legyen, kibírja a fotózás, szertartás, a sok gratuláció, vacsora és tánc “viszontagságait”, valamint az esetleges örömkönnyeknek is ellenálnia kell. Ellenállónak kell lennie a nedves, nyirkos, párás időjárással szemben, olajmentesnek hogy kevésbé legyen fénylő az arc, mindemellett kellemes, könnyű viselet kell hogy legyen. A Nagy Napon viselt smink fontos, hogy kiemelje a belülről fakadó szépséget és az arcformához, a karakterhez passzoljon. Ezek szem előtt tartásával valóban öröm lesz az esküvőd minden pillanata, mert szépséged fog visszamosolyogni rád minden megörökített pillanatban. Ha minket választasz, biztosan olyan kezek fognak gondoskodni a nagy napod tökéletességéről, akik profizmusukkal és lelkesedésükkel fogják az izgalmas előkészületeket végigkísérni Veled.
Heni is elérhető FaceBook-on.

AAlicelice, a mindig naprakész dekoros lakberendezéssel és belsőépítésszel is foglalkozik. Így biztosak lehettek abban, hogy az általa megálmodott esküvői dekorációtok nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szempontoknak is megfelelnek. Ars poeticája: „Szeretem mindenben a harmóniát. Ez egyaránt vonatkozik a színekre és az esküvői helyszín berendezésére és az alkalomnak megfelelő elrendezésre. Előnyben részesítem a természetes anyagokat, de természetesen szem előtt tartom a megrendelő ízlésvilágát, az igényeket és a lehetőségeket egyaránt. Alakítsuk ki együtt az esküvői stílusodat és valósítsuk meg álmaid esküvői helyszínét!”

Honlapja: http://www.alicedeco.hu/

EsztiEszti, a megbízható és figyelmes babysitter évek óta foglalkozik gyerekekkel, aprókkal és nagyobbacskákkal egyaránt. Kreatív és izgalmas játékokkal köti le a gyermekeket, hogy az esküvő napján a szülők önfeledten tudjanak lazítani és szórakozni. Mellette biztonságban tudhatjátok a csemetéket és tuti hogy nem fognak unatkozni, hiszen Eszti mindig vidám, humoros stílusával mindenkit levesz a lábáról! Mottója: „Úgy gondolom, hogy sok gyermek mosolya és boldog arca az elismerés és válasz is egyben az én óvó törődésemre.”